Klikk på bildene for større visning.

Sittehøyde

50-75 cm
(vanlige bord
og hev senk)

Stoff

Gabriel Atlantic
110.000 Martindale.
Andre farger og stoff
på forespørsel

Vekt

15 kg

NYHET! SITTUP

NOK 8 690 eks. mva. Fritt levert på dør.

En ergonomisk supernyhet av en designstol!
Myk, kroppsformet, bevegelig, skreddersydd, universell og vakker.

Sittup er en kontorstol som er høyderegulerbar fra normal til høy sittestilling. Det hybride setet med balansert vipp, endrer seg fra flatt til sadel hvis du sitter høyt. Når stolen er i høy stilling vil en liten myk styreklump holde deg i perfekt stilling. Rygg har en stor –og myk korsryggstøtte som man kan hvile seg på . Ryggrad puten har en patentert genial løsning mot stive skuldre. Den markerte ryggen trigger deg til en normal og nøytral posisjon. De korte albuehvilerne  er aldri i veien for arbeidsbordet – men fungerer perfekt for hvile. Fotkrysset har en behagelig fothviler som man valgfritt kan bruke. Fothvileren er bred og tilpasset til en god benstilling. Sittup har Gabriel Atlantic som standard stoff. Dette er et mykt elastisk kvalitetsstoff, med god friksjon.

Sittup er designet etter skandinavisk tradisjon og arbeidsmåte. Designet er mykt ,rundt og polstret. Stolen har særtrekk fra dansk klassisk stoldesign. ITO-Design har formet Sittup med et imøtekommende og ivaretakende design, med et hjemmepreg. Ergonomisk er den designet for høyere sitting for mindre trykk og belastninger. Brukere av Sittup skal ikke sitte på seg belastningsskader. Dynamisk bevegelse, mye komfort, og minimalt med belastninger, gjør Sittup til markedets mest anvendelige arbeidsstol.

BESTILL DIN SITTUP!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Betingelser: Normal kreditt er 15 dager fra levering. Kommune/fylke/stat har automatisk 30 dager. Ordrebekreftelse sendes til oppgitte mailadresse. Alle produkter sendes Fritt levert på dør! Transportør er DBSchenker.